Kender du typen? | Business Innovation Center Esbjerg

Skal du til at søge job snart?

Og i den forbindelse, kender du dine styrker? Er du i stand til at vise din potentielle nye arbejdsgiver hvad du kan?

Business Innovation Center Esbjerg (BICE) afholder et forløb for dig, der måske allerede til foråret har vigtige jobsamtaler. Her vil du blive præsenteret for den gode ansøgning, samt opleve nogle af de personlighedsprofileringer der foregår i virksomhederne, i forbindelse med en mulig ansættelse.

HR-manager Zenia Amsinck fra DHL besøger i denne forbindelse Rybners, og vil fortælle dig noget omkring de ”Do’s and Don’ts” de ser i forbindelse med ansøgninger og jobsamtaler. Zenia vil også fortælle om, hvordan personlighedstest bruges som en vigtig del af ansættelsesproceduren i langt de fleste virksomheder.

Som en ekstra bonus vil alle få lavet en personlighedsprofil. Således kender du dine styrker og svagheder og vil være bedre klædt på til fremtidens jobinterviews.

Forløbet er opbygget således, at der henholdsvis torsdag den 8. november og torsdag den 15. november vil være oplæg fra BICE kl. 15.00-16.30 i lokale 1.45, og fredag den 16. november er Zenia Amsinck på besøg fra kl. 11.30. 

Krav: 
For at du kan deltage, skal du have virksomhedsøkonomi, internationaløkonomi eller afsætning på A-niveau. Samtidig er det et krav, at du kan deltage alle eftermiddage.

Ansøgning:
Da der er begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig. Tilmelding sker via mail til Rie Sørensen på rie@rybners.dk senest mandag den 12. november kl.12.00.